Főoldal
Hogyan működik?
Csapatépítés
 

CSAPATÉPÍTÉS TÉLEN-NYÁRON
TOPLASER, LÉZERHARC, LÉZERJÁTÉK

Mire jó egy csapatépítés?
A csapatépítések során az egyes emberek, munkatársak egységes jól működő csapattá kovácsolódnak össze. A különböző szituációs feladatok elősegítik a közös, együttes csapatmunkát, a kommunikációt egymás közt, fejlesztik a kreatív gondolkodást, a gyors helyzetfelismeréseket, a helyes megoldásokat.

 

A csapatépítések segítenek megoldani az egymás közötti súrlódásokat, konfliktusokat, jobban megismerik egymást az együttműködő személyek, javul egymás iránti bizalmuk.

 

Lézerharcos csapatépítés: Egyedi élményt biztosítunk nektek az ország bármelyik pontján, illetve saját pályáinkon egyaránt. A játéktér bárhol lehet épületen belül és kívül, erdőben, barlangban….., ahol csak szeretnétek, mert teljes mértékben fájdalommentes és tiszta játék, a paintball-lal ellentétben. A játékélmény, a kikapcsolódás, a szórakozás garantált! Mi biztosítjuk a felszerelést, tapasztalt játékmestert, szükség esetén akadályokat! Az adrenalin gazdag nap után, közben biztosítani tudunk étkezést, szálláshelyet is! A lézerharcos csapatépítés közben különböző szituációkkal ismerkednek meg a résztvevő személyek, különböző szerepekbe (orvos, mesterlövész, katona, túsz) bújnak.

 

A játék menete: A játékmester ismerteti a feladatokat, átadja a felszereléseket-innentől indul a csapatmunka: - szerepek felosztása-taktika, stratégia

megbeszélése- együttműködés csapatként-feladat

megoldás-közös értékelés. A küzdelmek

folyhatnak kisebb és

nagyobb csapatokban is. A

lézerjátékok mellett sok más

csapatépítő, kiegészítő programot

tudunk biztosítani ( kötélhúzás,

éjszakai túra, geocashing…)

Egyedi árajánlatkérés: lezercsata@gmail.com


 

 

 

 

 


 

 

 

     
  
 Esztergom