Főoldal
Hogyan működik?
Csapatépítés
 

Hogyan működik a lézerharc?
Eláruljuk

A lézerharc egy izgalmas, taktikai elemeket felvonultató szórakoztató kikapcsolódás, amelyben a játékosok nem kerülnek fizikai kontaktusba egymással, viszont garantáltan felejthetetlen, mozgalmas élményben lesz részük.

 

A lézerjátékban professzionális hangeffektusok alapozzák meg a játékélményt, mivel a találat jelzését, a lövést, a tárazást, és extra funkciókat hanggal jelzik a lézerfegyverek. A lézerharc tökéletes választás férfiak, nők, gyerekek, felnőttek számára csapatépítésként, osztálykirándulásként, vagy egyszerű szórakozásként bárki számára.

 

A fegyverek, és a hozzá tartozó fejpánt a számítógépes szoftverrel programozhatók. Ennek előnye, hogy szinte korlátlan mennyiségű játék játékszituáció (Túszejtés, különleges személy védelme, zászlószerzés, mindenki-mindenki ellen) és különleges szerep (orvos, mesterlövész, katona, támogató) generálható a játékosok igényei illetve gyakorlottsági szintjük alapján. A lézerharc technológiája még azt is lehetővé teszi, hogy a játék végén statisztikák kérhetők le játékosonként (legtöbb lövést leadó, legpontosabb, legkevesebb életet veszített, stb… ). Így könnyen kiderül, melyik csapat volt az eredményesebb.

 

- Teljesen fájdalommentes

- Egy fejpánt, és egy fegyver a felszerelés része

- Egész kisgyerekektől 99 éves korig ajánlott
  szórakozás!

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 
  
Esztergom 

Osztálykirándulás Esztergom
(www.osztalykirandulasesztergom.hu)